Ajattelu

Osallisuudesta puhutaan paljon, mutta harvoin pysähdytään miettimään, mistä se oikeastaan koostuu. Usein ajatellaan, että se on asioihin vaikuttamista. Osallisuutta päätöksiin, jotka itseä koskettavat. Aidossa osallisuudessa on kuitenkin kyse jostain vielä laajemmasta kuin pelkästään itseä koskeviin asioihin vaikuttamisesta.

Osallisuus syntyy kohtaamisesta

Järjestöt – Vertaisdialogin listaus

Listaukseen on koottu Vertaisdialogiin 7.5.2021 osallistuneiden järjestöjen dialogien käyttöyhteyksiä ja aihealueita. Mukana Vertaisdialogissa olivat: Adoptioperheet, Eläkeliitto, Toimihenkilöliitto Erto, Fingo, Pesäpuu, Jyvälän Setlementti, Opintokeskus Sivis, Suomen Punainen Risti, Suomen Vanhempainliitto, Kansainvälinen palokuntanuorten leiri Eldis 22.

Kunnat – Vertaisdialogin listaus

Listaukseen on koottu Vertaisdialogiin 5.5.2021 osallistuneiden kuntien dialogien käyttöyhteyksiä ja aihealueita. Mukana Vertaisdialogissa olivat: Hailuoto, Helsingin työväenopisto, Kotka, Kouvola, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku, Tuusula ja Vantaa.

Ministeriöt ja valtion virastot – Vertaisdialogin listaus

Listaukseen on koottu Vertaisdialogiin 8.6.2021 osallistuneiden ministeriöiden ja valtion virastojen dialogien käyttöyhteyksiä ja aihealueita. Mukana Vertaisdialogissa olivat: Ilmatieteen laitos, maa- ja metsätalousministeriö, oikeusministeriö, Opetushallitus, sisäministeriö, Suomen ympäristökeskus (SYKE), sosiaali- ja terveysministeriö, valtioneuvoston kanslia, valtiovarainministeriö ja Uudenmaan ELY-keskus.

Jul­kaisut

Vähän pidempääkin kelaa löytyy.

Joko sitä tekemistä?

Tästä suoraan toimintaan.