Tapahtumat

Dialogi-illat

Dialogi-illoissa kaikilla on mahdollisus kokea dialogi. Keskustelu viritetään vierailijan tai teeman ympärille, liittäen mukaan tieteen ja taiteen ulottuvuudet. Tule mukaan.

Dialogi parantaa – mutta miksi?

Avoimen dialogin kehittäjä ja emeritusprofessori Jaakko Seikkula kertoo uudesta kirjastaan. Miten dialogi toimii mielenterveysongelmien hoidossa? Millainen on dialoginen tapa kohdata ihminen ja hänen läheisensä? Mikä tekee dialogista vaikuttavaa vaikeissa kriiseissä?

Dialogi – Ammatillinen häpeä

Milloin työssä nolottaa? Missä ja miten ammatillinen häpeä tuntuu ja ilmenee? Miten sen kanssa toimitaan tai jähmetytään? Ammatillisella häpeällä on liittymäkohdat moneen suuntaan: yksilöön, työyhteisöön, ammattikuntaan, organisaatioon. Ammatillinen häpeä tai sen välttely voi aiheuttaa hankalia seurauksia, mutta se voi olla myös tärkeä tienviitta pyrittäessä eettisesti kestävään toimintaan ja työn rakenteisiin.

Yhdessä ja yksin – Kansallinen dialogi

Kaikille avoimessa dialogeissa pureudutaan siihen, mitä yhteisöt ovat ja millainen rooli niillä on yhteiskunnassamme.

Dialogi ja inhimillisesti kestävä organisaatio

Tutkija ja kouluttaja Eeva Nummi jakaa kokemuksiaan ja pohdintojaan väitöskirjaansa liittyen. Miten dialogi juurtuu organisaatioon ja mikä juurtumista estää? Miten dialogi rakentaa inhimillisesti kestävää organisaatiota? Millaista on tehdä tieteellistä tutkimusta dialogin lähtökohdista?

Tapah­tumat

Muutakin kuin dialogi-iltoja. Dialogia unohtamatta.

Mitäs mietit?

Meillä ainakin heräsi muutama ajatus.