Toiminta

Erätauko-kouluttajan koulutus

Erätauko-kouluttajakoulutuksessa opit kouluttamaan Erätauko-keskusteluiden suunnittelua ja toteutusta sekä kouluttamaan dialogin fasilitointia. Saat perehdytyksen Erätauko-mallin kouluttamiseen ja otat haltuun koulutusmateriaalin. Koulutuksen aikana suunnittelet oman Erätauko-koulutuksen. Lisäksi saat vinkkejä opitun soveltamiseen työssäsi ja omassa organisaatiossasi.

Erätauko on tapa käynnistää ja käydä rakentavaa keskustelua. Sen kutsukäytäntöjen avulla voit tuoda yhteen eri lähtökohdista tulevia ihmisiä tasa-arvoiseen kohtaamiseen ja merkitykselliseen dialogiin. Erätauko-keskustelu auttaa syventämään ymmärrystä erilaisista aiheista ilman pakkoa yksimielisyyteen tai nopeisiin ratkaisuihin. Samalla rakennetaan luottamusta ja osallisuutta yhteisöön. Erätauko-keskustelumalli sisältää työkaluja keskusteluiden suunnitteluun, ohjaamiseen ja vaikuttavuuteen.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu organisaatioille ja henkilöille, jotka haluavat järjestää Erätauko-fasilitaattorin koulutuksia, joko oman organisaation sisäisällä tai myytäväksi tuotteeksi.

Osallistumisen edellytyksenä on Erätauko-fasilitaattorin koulutus tai riittävä kokemus Erätauko-keskusteluiden järjestämisestä.

Hyödyt

  • Pureudut Erätauko-mallin kouluttamiseen ja otat koulutusmateriaalin haltuun
  • Opit kouluttamaan Erätauko-keskusteluiden suunnittelua ja toteutusta
  • Opit kouluttamaan dialogin fasilitointia
  • Suunnittelet oman Erätauko-koulutuksen
  • Saat vinkkejä opitun soveltamiseen työssäsi ja omassa organisaatiossasi.

Koulutuksen sisältö ja varattava työaika

Koulutus muodostuu kahdesta lähipäivästä sekä lähipäivien välillä suunnitellusta koulutuksesta ja kokeilusta. Lähipäivien lisäksi aikaa tulee varata kokeilulle koulutuskertojen välissä.

Hinta

Koulutuksen hinta on 500 euroa (+ alv 24%). Hinta sisältää lähiopetuksen ja siinä jaettavan materiaalin, välijaksojen työskentelyn ohjeistuksen sekä aamu- ja iltapäiväkahvit lähipäivinä.

Kouluttajat

Olli-Pekka Ahtiainen ja Jarkko Soininen ovat dialogin fasilitoinnin ja kouluttamisen pitkän linjan ammattilaisia. He ovat kokeneita Erätauko-kouluttajia sekä toteuttajia. Heillä on laaja kokemus dialogisuudesta kouluttamisessa, työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisessä sekä johtamisessa.

Suosittelemme

Erätauko-kouluttajakoulutuksen jälkeen suosittelemme organisaatiolle Dialogin käyttöönottopakettia, Erätauko-fasilitaattorin jatkokoulutusta, Kutsu onnistuneesti -koulutusta tai Dialoginen johtaminen -koulutusta.

Voit tilata koulutuksen räätälöitynä myös omaan organisaatioosi.

Erätauko-keskustelumalli on Sitran kehittämä, laajasti käytetty ja kaikille avoin rakentavan keskustelun toimintamalli, josta enemmän osoitteessa www.eratauko.fi

Paikka

Aretai, Kinaporinkatu 2 B 19, Helsinki

Aika

30.3. ja 8.5.2020 klo 9-16

Ilmoittautuminen

1.3.2020 mennessä osoitteeseen toimisto@aretai.org.

Lisätietoa

Vastaava kouluttaja Olli-Pekka Ahtiainen
olli-pekka.ahtiainen@aretai.org
040 588 3076

Semmonen.

Luuri käteen? Tai sitten tutustumaan kaikkeen muuhun toimintaan!