Palvelut

Erätauko-kouluttajan koulutus

Erätauko-kouluttajakoulutuksessa opit kouluttamaan Erätauko-keskusteluiden suunnittelua ja toteutusta sekä kouluttamaan dialogin fasilitointia. Saat perehdytyksen Erätauko-mallin kouluttamiseen ja otat haltuun koulutusmateriaalin. Koulutuksen aikana suunnittelet oman Erätauko-koulutuksen. Lisäksi saat vinkkejä opitun soveltamiseen työssäsi ja omassa organisaatiossasi.

Erätauko on tapa käynnistää ja käydä rakentavaa keskustelua. Sen kutsukäytäntöjen avulla voit tuoda yhteen eri lähtökohdista tulevia ihmisiä tasa-arvoiseen kohtaamiseen ja merkitykselliseen dialogiin. Erätauko-keskustelu auttaa syventämään ymmärrystä erilaisista aiheista ilman pakkoa yksimielisyyteen tai nopeisiin ratkaisuihin. Samalla rakennetaan luottamusta ja osallisuutta yhteisöön. Erätauko-keskustelumalli sisältää työkaluja keskusteluiden suunnitteluun, ohjaamiseen ja vaikuttavuuteen.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu organisaatioille ja henkilöille, jotka haluavat järjestää Erätauko-fasilitaattorin koulutuksia, joko oman organisaation sisäisällä tai myytäväksi tuotteeksi.

Osallistumisen edellytyksenä on Erätauko-fasilitaattorin koulutus tai riittävä kokemus Erätauko-keskusteluiden järjestämisestä.

Hyödyt

  • Pureudut Erätauko-mallin kouluttamiseen ja otat koulutusmateriaalin haltuun
  • Opit kouluttamaan Erätauko-keskusteluiden suunnittelua ja toteutusta
  • Opit kouluttamaan dialogin fasilitointia
  • Suunnittelet oman Erätauko-koulutuksen
  • Saat vinkkejä opitun soveltamiseen työssäsi ja omassa organisaatiossasi.

Koulutuksen sisältö ja varattava työaika

Koulutus muodostuu kahdesta lähipäivästä sekä lähipäivien välillä suunnitellusta koulutuksesta ja kokeilusta. Lähipäivien lisäksi aikaa tulee varata kokeilulle koulutuskertojen välissä. Koulutus pidetään ensisijaisesti lähiopetuksena turvavälein, mutta riippuen koronatilanteesta toteutamme sen tarvittaessa etäkoulutuksena.

Hinta

Koulutuksen hinta on 600 euroa (+ alv 24%). Hinta sisältää lähiopetuksen ja siinä jaettavan materiaalin, välijaksojen työskentelyn ohjeistuksen sekä aamu- ja iltapäiväkahvit lähipäivinä.

Kouluttajat

Olli-Pekka Ahtiainen on dialogin fasilitoinnin ja kouluttamisen pitkän linjan ammattilainen. Hän on kokenut Erätauko-kouluttaja ja toteuttaja. Hänellä on laaja kokemus dialogisuuden kouluttamisessa, työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisessä sekä johtamisessa.

Dialogikoulutusten kokonaisuus

DialogiAkatemian koulutukset muodostavat kokonaisuuden ja voit kouluttautua syvemmälle esimerkiksi Dialogi-fasilitaattori jatko- Dialoginen johtaminen- tai Kutsu onnistuneesti -koulutuksessa tai liittyä kurssilla muodostettavaan vertaisten ryhmään.

Voit tilata koulutuksen räätälöitynä myös omaan organisaatioosi.

Erätauko-keskustelumalli on Sitran kehittämä, laajasti käytetty ja kaikille avoin rakentavan keskustelun toimintamalli, josta enemmän osoitteessa www.eratauko.fi

Paikka

Aretai, Kinaporinkatu 2 B 19, Helsinki

Aika

5.2. ja 4.3.2024 klo 9-16.

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.1.2024 osoitteeseen toimisto@dialogiakatemia.fi

Lisätietoa

Vastaava kouluttaja Olli-Pekka Ahtiainen
olli-pekka.ahtiainen@aretai.org
040 588 3076

Semmonen.

Luuri käteen? Tai sitten tutustumaan kaikkeen muuhun toimintaan!