Toiminta

Dialogi-fasilitaattori jatko­koulutus

Dialogi-fasilitaattori jatkokoulutuksessa opit syventämään fasilitointiosaamistasi. Koulutus suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaan. Se pitää sisällään esimerkiksi haastavien tilanteiden fasilitoinnin sekä ymmärryksen siitä, miten päästään syvään dialogiin. Opit kuinka monin tavoin voit syventää dialogia ja miten pääset ristiriitatilanteista rakentavasti eteenpäin. Ymmärrät kuinka voit vaikuttaa dialogin suunnittelu- ja kutsuvaiheessa keskustelun onnistumiseen, ja kuinka varmistetaan keskustelun vaikuttavuus.

Kenelle

Koulutus on suunnattu dialogeja jo toteuttaneille ja fasilitoineille henkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Koulutus soveltuu esimerkiksi Erätauko-fasilitaattori tai DialogiAkatemian muihin koulutuksiin osallistuneille.

Hyödyt

  • Saat lisää osaamista dialogien suunnitteluun ja toteutukseen
  • Syvennät osaamistasi dialogien fasilitoinnissa sekä haastavissa tilanteissa
  • Ymmärrät, kuinka voit vaikuttaa dialogin suunnittelu- ja kutsuvaiheessa keskustelun onnistumiseen, ja kuinka varmistetaan keskustelun vaikuttavuus
  • Tapaat muita dialogin fasilitaatoreita ja saat mahdollisuuden oppia lisää käytännön kokemuksien kautta

Koulutuksen sisältö ja varattava työaika

Koulutus muodostuu kahdesta lähipäivästä ja dialogikokeiluista. Lähipäivien lisäksi aikaa tulee varata kokeilulle koulutuskertojen välissä. Koulutus pidetään joko lähiopetuksena turvavälein tai riippuen koronatilanteesta etäkoulutuksena.

Hinta

Koulutuksen hinta on 400 euroa (+ alv 24%).  Hinta sisältää lähiopetuksen ja siinä jaettavan materiaalin, välijaksojen työskentelyn ohjeistuksen sekä aamu- ja iltapäiväkahvit lähipäivinä. 

Kouluttajat

Olli-Pekka Ahtiainen on dialogin fasilitoinnin ja kouluttamisen pitkän linjan ammattilainen. Hänellä on laaja kokemus dialogisuuden kouluttamisessa, työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisessä sekä johtamisessa.

Dialogikoulutusten kokonaisuus

DialogiAkatemian koulutukset muodostavat kokonaisuuden ja voit kouluttautua syvemmälle esimerkiksi Dialoginen johtaminen- tai Kutsu onnistuneesti -koulutuksessa tai liittyä kurssilla muodostettavaan vertaisten ryhmään.

Voit tilata koulutuksen räätälöitynä myös omaan organisaatioosi.

Paikka

Aretai, Kinaporinkatu 2 B 19, Helsinki

Aika

Lähipäivät 15.11 ja 13.12. klo 9-16

Ilmoittautuminen

Viimeistään 31.10.2021 osoitteeseen toimisto@dialogiakatemia.fi

Lisätietoa

Vastaava kouluttaja Olli-Pekka Ahtiainen
olli-pekka.ahtiainen@aretai.org
040 588 3076

Semmonen.

Luuri käteen? Tai sitten tutustumaan kaikkeen muuhun toimintaan!