Palvelut

Dialogi-fasilitaattori jatko­koulutus

Dialogi-fasilitaattori jatkokoulutuksessa opit syventämään fasilitointiosaamistasi. Koulutus suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaan. Se pitää sisällään esimerkiksi haastavien tilanteiden fasilitoinnin sekä ymmärryksen siitä, miten päästään syvään dialogiin. Opit kuinka monin tavoin voit syventää dialogia ja miten pääset ristiriitatilanteista rakentavasti eteenpäin. Ymmärrät kuinka voit vaikuttaa dialogin suunnittelu- ja kutsuvaiheessa keskustelun onnistumiseen, ja kuinka varmistetaan keskustelun vaikuttavuus.

Kenelle

Koulutus on suunnattu dialogeja jo toteuttaneille ja fasilitoineille henkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Koulutus soveltuu esimerkiksi Erätauko-fasilitaattori tai DialogiAkatemian muihin koulutuksiin osallistuneille.

Hyödyt

  • Saat lisää osaamista dialogien suunnitteluun ja toteutukseen
  • Syvennät osaamistasi dialogien fasilitoinnissa sekä haastavissa tilanteissa
  • Ymmärrät, kuinka voit vaikuttaa dialogin suunnittelu- ja kutsuvaiheessa keskustelun onnistumiseen, ja kuinka varmistetaan keskustelun vaikuttavuus
  • Tapaat muita dialogin fasilitaatoreita ja saat mahdollisuuden oppia lisää käytännön kokemuksien kautta

Koulutuksen sisältö ja varattava työaika

Koulutus muodostuu kahdesta lähipäivästä ja dialogikokeiluista. Lähipäivien lisäksi aikaa tulee varata kokeilulle koulutuskertojen välissä. Koulutus pidetään lähiopetuksena huomioiden koronatilanne.

Hinta

Koulutuksen hinta on 500 euroa (+ alv 24%).  Hinta sisältää lähiopetuksen ja siinä jaettavan materiaalin, välijaksojen työskentelyn ohjeistuksen sekä aamu- ja iltapäiväkahvit lähipäivinä. 

Kouluttajat

Janne Kareinen on dialogin fasilitoinnin ja kouluttamisen pitkän linjan ammattilainen. Hänellä on laaja kokemus dialogisuuden kouluttamisessa, työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisessä sekä johtamisessa.

Dialogikoulutusten kokonaisuus

DialogiAkatemian koulutukset muodostavat kokonaisuuden ja voit kouluttautua syvemmälle esimerkiksi Dialoginen johtaminen- tai Kutsu onnistuneesti -koulutuksessa tai liittyä kurssilla muodostettavaan vertaisten ryhmään.

Voit tilata koulutuksen räätälöitynä myös omaan organisaatioosi.

Paikka

Aretai, Kinaporinkatu 2 B 19, Helsinki

Aika

12.3. ja 11.4.2024 klo 9-16

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.2.2022 osoitteeseen toimisto@dialogiakatemia.fi

Lisätietoa

Vastaava kouluttaja Janne Kareinen
janne.kareinen@dialogiakatemia.fi
045 631 6516

Semmonen.

Luuri käteen? Tai sitten tutustumaan kaikkeen muuhun toimintaan!