Tapah­tumat

Tervetuloa Vertais­dialogeihin – ministeriöt & valtion virastot, kunnat ja järjestöt

Keväällä paljon kiitosta saaneet Vertaisdialogit järjestöille, kunnille, ministeriöille ja valtion virastoille jatkuvat. Tavoitteena on jälleen oppia toisiltamme ja saada näkyviin, miten dialogia käytetään eri yhteyksissä. Pääsemme pohtimaan, millaisia onnistumisia ja haasteita on ollut ja miten dialogin vieminen rakenteisin on onnistunut. Samalla on tarkoitus syventää verkostoitumista ja tutustuttaa dialogin kanssa työskenteleviä toisiinsa.

Jos olet fasilitoinut tai ohjannut työssäsi vähintään yhden dialogin tai osallistunut edelliseen Vertaisdialogiin, haluamme sinut mukaan. Voit jakaa kutsun myös naapuriorganisaation kollegalle, jos ajattelet että hänen pitäisi päästä mukaan. Vertaisdialogit järjestetään etänä Zoomissa ja niitä fasilitoivat DialogiAkatemian asiantuntijat. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Kukin dialogi käynnistetään parikeskusteluna ja sen jälkeen jakaudumme pienryhmiin ja lopuksi teemme lyhyen yhteenvedon.

Järjestöt 30.9. klo 10-12

Aloituskeskustelijat: Antti Karjalainen (Sylva) ja Minna Lahtela (Aseman Lapset)

Mukaan jo ilmoittautuneet: ADHD-liitto, Aseman Lapset, Autismiliitto, Cultura-säätiö, Eläkeliitto, Jyvälän Setlementti, Lastensuojelun Keskusliitto, Opintokeskus Sivis, Sylva, Toimihenkilöliitto ERTO

Kunnat 6.10. klo 10-12

Aloituskeskustelijat: Petra Larvus (Lahti) ja Markku Rimpelä (Hämeenlinna)

Mukaan jo ilmoittautuneet: Espoo, Hamina, Helsingin työväenopisto, Hämeenlinna, Janakkala, Kouvola, Lahti, Rovaniemi, Vantaa

Ministeriöt ja valtion virastot 15.10. klo 9-11

Aloituskeskustelijat: Katja Sankalahti (THL) ja Jaana Tapanainen-Thiess (valtioneuvoston kanslia)

Mukaan jo ilmoittautuneet: Ilmatieteen laitos, oikeusministeriö, Opetushallitus, THL, valtioneuvoston kanslia, valtiovarainministeriö

 

Valitse dialogi organisaatiosi mukaan ja ilmoittaudu samantien osoitteeseen: toimisto@dialogiakatemia.fi

Kevään ensimmäiset Vertaisdialogit avasivat ainutlaatuisen näkökulman dialogin levinneisyyteen ja käyttöön Suomessa. Yhteenvedon ja organisaatioiden listaukset dialogin erilaisista käyttökohteista ja aiheista pääset lukemaan tästä. 

 

DialogiAkatemia on pitkään ollut rakentamassa yhteisöä dialogin kanssa toimivista henkilöistä ja organisaatioista. Olemme järjestäneet useamman vuoden Dialogi-iltoja ja viime vuonna Dialogin Talvipäivät. Ajatuksena on tuoda ihmisiä yhteen dialogin äärelle oppimaan toinen toisiltaan.

Mukaan vaan.

Yhteisössä kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun rakentavasti.