Tapah­tumat

Tervetuloa Vertais­dialogiin – ministeriöt & valtion virastot, kunnat ja järjestöt

DialogiAkatemia on pitkään ollut rakentamassa yhteisöä dialogin kanssa toimivista henkilöistä ja organisaatioista. Olemme järjestäneet useamman vuoden Dialogi-iltoja ja viime vuonna Dialogin Talvipäivät. Ajatuksena on tuoda ihmisiä yhteen dialogin äärelle oppimaan toinen toisiltaan. Nyt järjestämme kolme Vertaisdialogia kohdennetuille ryhmille: ministeriöt ja valtion virastot, kunnat ja järjestöt.

Tavoitteena on saada samoilla kentillä toimivat ihmiset tutustumaan toisiinsa ja tuoda monipuolisesti esiin, millä tavoin dialogia käytetään eri yhteyksissä. Ketkä kaikki toimivat dialogin parissa? Millaisia dialogisia käytäntöjä on otettu käyttöön? Mitä on opittu ja millaisia haasteita on ilmennyt?

Vertaisdialogi-tapaamisessa painopiste on kokemusten vaihtamisessa ja yhteisessä oppimisessa. Keskusteluja ohjaavat DialogiAkatemian kouluttajat.

Jos olet fasilitoinut tai ohjannut työssäsi vähintään yhden dialogin, haluamme sinut mukaan. Voit jakaa kutsun myös naapuriorganisaation kollegalle, jos ajattelet että hänen pitäisi päästä mukaan. Vertaisdialogit järjestetään etänä Zoomissa. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Kunnat 5.5. klo 10-12

Järjestöt 7.5. klo 10-12

Ministeriöt ja valtion virastot 8.6. klo 9-11

Valitse dialogi organisaatiosi mukaan ja ilmoittaudu samantien osoitteeseen: toimisto@dialogiakatemia.fi

 

 

Mukaan vaan.

Yhteisössä kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun rakentavasti.