Dialogi-illat

Miten poikkeusaika on muuttanut meitä? – Poikkeusajan dialogi

Yli vuoden jatkunut poikkeusaika on koskettanut meitä kaikkia. Arjen rutiinit, työnteko, opiskelu ja ihmissuhteet ovat monella muuttuneet merkittävästi. Useille koronakriisi on myös merkinnyt omien arvojen ja valintojen uudelleen pohtimista. Muutoksessa ovat myös käsitykset tulevaisuuden maailmasta, yhteiskunnasta ja elämästä. Mitä meidän tästä kaikesta olisi hyvä ymmärtää yhdessä?

Ilmoittaudu keskustelemaan 20.5. mennessä osoitteeseen toimisto@dialogiakatemia.fi

Poikkeusaikojen dialogi tarjoaa kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeuksellisten aikojen paineessa. Keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa juuri nyt ja tulevaisuudessa. Keskusteluja järjestetään runsaasti saman päivän aikana eri puolilla Suomea lukuisten toimijoiden järjestämänä.

Tavoite on tarjota ihmisille turvallinen rakentavan keskustelun paikka koronan tuottaman epävarmuuden keskellä ja katsoa samalla tulevaisuuteen. Keskusteluista tuotetaan kaikkien käyttöön yhteenveto, jonka valtionvarainministeriö välittää myös valtion ja kuntien hallinnolle.

Edellisten keskustelujen yhteenvedot voit lukea tästä.

Poikkeusajan dialogin keskustelunjärjestäjäksi voit ilmoittautua täältä.

Mukaan vaan.

Yhteisössä kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun rakentavasti.