Dialogi-illat

Tervetuloa Poikkeusajan dialogeihin keskustelemaan elämästä koronan aikana ja tulevaisuudessa

Poikkeusajan dialogit jatkuvat, ja haluamme sinut mukaan joko dialogiin keskustelijaksi tai dialogin järjestäjäksi. Syyskaudella keskustellaan elämästä koronan aikana ja tulevaisuudessa.

Poikkeusajan dialogit korvaavat syksyn Dialogi-illat.

Dialogien avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa juuri nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteena on, että keskusteluja on runsaasti saman päivän aikana eri puolilla Suomea lukuisten toimijoiden järjestämänä. Keskustelut ovat 23.9., 22.10., 12.11. ja 3.12. Voit osallistua yhteen tai kaikkiin päiviin.

Tavoite on tarjota ihmisille turvallinen paikka keskustella rakentavasti koronan tuottaman epävarmuuden keskellä ja katsoa samalla tulevaisuuteen.

Keskusteluista tuotetaan kerran kuussa kaikkien käyttöön yhteenveto Poikkusajan dialogien sivulle, jonka valtionvarainministeriö välittää myös valtion ja kuntien hallinnolle.

DialogiAkatemia järjestää useamman keskustelun sekä kasvoikkain että etänä. Kutsumme keskusteluun jokaisen, jota askarruttaa elämä juuri nyt.

DialogiAkatemian avoin keskustelu 3.12. klo 16.30-18.30 Zoomissa

Korona-ajan vaikutukset yhteisöihin nyt ja tulevaisuudessa

Korona-aikana paljolti etäyhteyksin tapahtuva yhteydenpito on muuttanut kokemuksiamme yhdessä elämisestä. Miten tämä kaikki vaikuttaa työssä ja vapaa-aikana kokoontuvien yhteisöjen elämään juuri nyt ja tulevaisuudessa? Mitä hyvää olemme oppineet ja mitä uhkakuvia täytyy tietoisesti torjua?

Ilmoittadu mukaan keskustelijaksi samantien osoitteeseen toimisto@dialogiakatemia.fi

Keskusteluun mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Ilmoittautuessa kerro, mihin keskusteluun haluat mukaan niin laitamme sinulle kirjautumislinkin.

Dialogpaus diskussion 2.12. 16.30-18.30 Zoom

Den nya vardagen med korona

Hur ser vardagen ut för dig just nu? Hur har koronasmittan påverkat din vardag? Jobbar du på distans eller ej? Lever du mera i den virtuella världen? Är den nya vardagen här för att stanna? Vad betyder korona för din familjs vardag? Hur ser skolvardagen ut för barnen? Hur är det att vara ungdom i koronatider? Vad har korona hämtat med sig till din vardag både i gott och ont? Är det något som du märker blivit extra betydelsefullt för dig? Vad har koronavardagen lärt dig?

Diskussionen passar för alla som vill dela sina vardagserfarenheter tillsammans med andra. Dialogen går på distans via Zoom och då du anmäler dig med får du en länk till Dialogpaus diskussionen. Som facilitator för diskussionen fungerar Minna Lindström från Dialogakademin.

Anmäl dig med minna.lindstrom@dialogiakatemia.fi senast 1.12. Till denna diskussion ryms åtta deltagare.

Keskustelut fasilitoivat DialogiaAkatemian ja Aretain kouluttajat.

 

Kaikkien järjestäjien Poikkeusajan dialogien avoimet keskustelut päivitetään tänne.

Voit myös ilmoittautua keskustelun järjestäjäksi Poikkeusajan dialogien sivuilla. Samalta sivulta löytyvät myös keskustelujen yhteenvedot.

Suosittelemme luettavaksi Dialogia tulevaisuudesta -artikkelin.

 

Tervetuloa mukaan!

Lisäinfo
Janne Kareinen
toimisto@dialogiakatemia.fi

Poikkeusajan dialogeja koordinoivat DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö, oikeusministeriö, Sitra ja valtiovarainministeriö.

Mukaan vaan.

Yhteisössä kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun rakentavasti.