Palvelut

Kutsu onnistuneesti -koulutus

Tilaisuuksien onnistumiseen vaikuttaa merkittävästi, kuinka hyvin saa paikalle juuri ne henkilöt ja ryhmät, jotka asian kannalta ovat tärkeitä, ja kuinka hyvin saa heidät ennakkoon motivoitua osallistumaan itse tilaisuudessa.

Kutsu onnistuneesti -koulutuksessa opit, kuinka pystyt saamaan tilaisuuksiisi haluamasi osallistujat. Yleensä ongelma ei ole tilaisuuden kiinnostamaton aihe tai sisältö vaan se ettei onnistuta motivoimaan kutsuttua pitämään tilaisuutta henkilökohtaisesti tärkeänä. Opit toteuttamaan kutsuprosessin niin, että osallistujat ovat valmiiksi virittäytyneitä ja motivoituneita tullessaan tilaisuuteen ja saat työkaluja kutsuaksesi mukaan myös heidät, jotka normaalisti eivät osallistu.

Kenelle

Koulutus on sinulle, joka järjestät tilaisuuksia, osallistut niiden suunnitteluun, organisointiin tai niistä viestimiseen.

Osallistumisen edellytyksenä on tulossa oleva oma tilaisuus, jonka kutsuprosessi suunnitellaan ja toteutetaan koulutuksen aikana.

Hyödyt

  • Voit järjestää tilaisuuden epähoukuttelevastakin tai vaikeastakin aiheesta ja saada siihen osallistujat
  • Ymmärrät mitä hyvin toteutettu kutsuprosessi vaatii
  • Osaat toteuttaa hyvän kutsuprosessin
  • Saat paikalle haluamasi henkilöt

Koulutuksen sisältö ja varattava työaika

Koulutus muodostuu luennoista ja kunkin oman kutsuprosessin suunnittelusta ja työstämisestä. Kahden puolikkaan lähipäivän lisäksi tulee varata työaikaa sparraukseen ja kutsuprosessin toteuttamiseen. Koulutus pidetään ensisijaisesti lähiopetuksena turvavälein, mutta riippuen koronatilanteesta toteutamme sen tarvittaessa etäkoulutuksena.

Aihealueet:

  • Alustus kutsuprosessista, eri kutsumuodoista ja resurssitarpeesta
  • Tilaisuuden tarpeen, tavoitteen ja vaikuttavuuden selkiyttäminen
  • Kohderyhmämäärittely
  • Kutsutapojen määrittely
  • Yleiskutsun ja kohdennettujen kutsujen kirjoittaminen
  • Kutsutekstin ja kutsuprosessin sparraus

Hinta

Koulutuksen hinta on 200 euroa (+ alv 24%).

Hinta sisältää lähiopetuksen ja siinä jaettavan oppimateriaalin, välijakson työskentelyn ohjeistuksen sekä aamu- ja iltapäiväkahvit lähipäivinä.

Kouluttajat

Janne Kareinen on dialogin, osallisuuden ja vuorovaikutuksen asiantuntija. Hän on ollut kehittämässä erilaisia kutsutapoja ja kouluttanut niitä lukuisille eri toimijoille sekä Sitrassa vetäessään Erätauko-toimintamallin rakentamista että tuottaessaan lukuisia suosittuja kaupunkikulttuuritapahtumia.

Jarkko Soininen on dialogin fasilitoinnin ja kouluttamisen pitkän linjan ammattilainen. Hän on kokenut Erätauko-kouluttaja ja toteuttaja. Hänellä on laaja kokemus dialogisuuden kouluttamisessa, työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisessä sekä johtamisessa. 

Dialogikoulutusten kokonaisuus

DialogiAkatemian koulutukset muodostavat kokonaisuuden ja voit kouluttautua syvemmälle esimerkiksi Erätauko-fasilitaattori- tai Dialogisti-koulutuksessa.

Voit tilata koulutuksen räätälöitynä myös omaan organisaatioosi.

Koulutus on jatkokehitetty Sitran Erätauko-keskustelumallin ja Artovan onnistuneita kutsukäytäntöjä jatkokehittämällä. Kutsumisesta enemmän Sitran Erätauko-sivulla.

Paikka

Aretai, Kinaporinkatu 2 B 19, Helsinki

Lisätietoa

Koulutukseen mahtuu poikkeuksellisesti korkeintaan 11 henkilöä.

Vastaava kouluttaja Janne Kareinen
janne.kareinen@dialogiakatemia.fi
045 631 6516

Semmonen.

Luuri käteen? Tai sitten tutustumaan kaikkeen muuhun toimintaan!